StoryEditorOCM
SplitI NJIMA JE VRUĆE

Splitski dogradonačelnik objavio vijest koja će obradovati vlasnike pasa: ‘Nekima je to smetalo, ali sada je i službeno‘

Piše SPLIT SD
16. srpnja 2024. - 19:24

Usred smo toplinskog vala koji smeta svima, a naročito kućnim ljubimcima koji imaju ima dlaku i poddlaku, zbog čega se iznimno teško rashlađuju. Neki su Splićani zbog toga odlučili svoje dlakavce okupati na maloj plaži na kraju lučice Jadran, a nakon nekoliko prijava gradska vlast je brzo reagirala i stala na stranu - pasa.

- Poznata je informacija da je na zapadnom dijelu Zvončaca dozvoljeno išetavanje pasa, a s obzirom na vrućine ne treba čuditi da povremeno neki svoje ljubimce i okupaju na maloj plažici na kraju lučice Jadran koja ni ne služi za kupanje građana s obzirom na lokaciju.

Nekim građanima je to zasmetalo pa su poslali prijavu Gradu Splitu da se krši Odluka komunalnom redu na taj način. Stoga je Grad Split reagirao i od jučer je navedena plažica službeno plaža za pse - pohvalio se dogradonačelnik Bojan Ivošević i dodao da ubuduće nema problem da Splićani svoje ljubimce okupaju ispod Zvončaca.

image
Facebook/Bojan Ivošević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. kolovoz 2024 01:53