StoryEditorOCM
Splitraspisan je natječaj

Splitska gradska tvrtka traži 11 zaposlenika i to na neodređeno. Rok za prijavu ističe brzo, donosimo sve detalje

Piše Ana Pivčević
11. rujna 2024. - 22:05

Gradska tvrtka "Parkovi i nasadi" zapošljava. Traže 11 radnika na različitim pozicijama, a riječ je o poslovima na neodređeno vrijeme. 

Traže rukovoditelja Odjela financija i plana na neodređeno vrijeme. Obvezni uvjeti za zapošljavanje su visoka stručna sprema (VSS) ekonomskog smjera i tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a moguće je ugovoriti i probni rad.

"Parkovima i nasadima" potreban je i voditelj pravnih poslova na neodređeno vrijeme. Kandidati moraju imati i visoku stručnu spremu (VSS) pravnog smjera i tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. 

Traže i dva pomoćna radnika. U opis poslova spada izgrabljivanje zelenih površina, poslovi prekopa i iskopa zemlje u svim kategorijama, zalijevanje, sakupljanje trave, čišćenje zelenih površina te utovar ili istovar na ili s kamiona. 

image
Nikola Brboleža/Cropix

Potrebna su im i dva radnika na tržnici i ribarnici koja će između ostalog biti zadužena za postavljanje i uklanjanje stolova, kavaleta i štandova, održavat će red i čistoću te voditi brigu o opremi. 

"Parkovi i nasadi" traže i jednog referenta za naplatu koji će obavljati dnevnu naplatu na prodajnim mjestima, sastavljati dnevni obračun naplate, provoditi mjere radi sprječavanje nelegalne prodaje na tržnicama, kontrolirati korištenje opreme, brinuti o načinu dopreme roba, rasporedu, uskladištenju i redovitoj naplati tržnih usluga.

Zapošljavaju i električara za održavanje javne rasvjete. Pod obavezne uvjete za zapošljavanje spadaju srednja stručna sprema (SSS) elektrotehničkog smjera, jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima i vozački ispit B kategorije. 

Potreban im je i pomoćni radnik na održavanju javne rasvjete i dva vozača - strojara B.

Rok za prijavu je do 16. rujna, a sve informacije i detalje natječaja pronađite ovdje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 22:06