StoryEditorOCM
SplitOPROŠTAJ

Split tuguje za poznatom bankaricom: direktorica Tanja Bogdanović izgubila je bitku s teškom bolešću u 47. godini života

Piše split sd
29. srpnja 2024. - 14:21

U 47. godini života bitku s teškom bolešću izgubila je poznata splitska bankarica Tanja Bogdanović. Ova diplomirana ekonomistica cijeli je radni vijek provela u Privrednoj banci Zagreb (PBZ), gdje je 2016. godine napredovala sve do pozicije PBZ-ove regionalne direktorice za Dalmaciju.

Kako doznajemo, sudjelovala je u stotinama građevinskih projekata i bila partner pouzetnicima. Mlada, energična i uvijek pristupačna, Bogdanović je dijelila savjete, operativno pomagala projekte i uvijek bila na dispoziciji klijentima.

Bogdanović će biti pokopana sutra u 12 na Gradskom groblju Lovrinac, a misa zadušnica održat će se odmah iza sprovoda u crkvi Gospe od milosrđa na Žnjanu.

Za njom tuguje obitelj, prijatelji i brojni kolege i suradnici.

- Rastanci su za one koji se vole očima. Za one, koji vole dušom, rastanak ne postoji. U našim ćeš srcima ostati Lavica, divljenja vrijedna.

Snaga, koja se rijetko viđa. Ovo nije zbogom, samo doviđenja... Do tada nam budi dobra, lijepo sanjaj - poručili su kolege iz PBZ-ove Regije Dalmacija.

image
Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. srpanj 2024 16:23