StoryEditorOCM
Splitnije imao dozvolu

Pogledajte što je ovaj vozač u Splitu napravio kad mu nije dozvoljen ulaz na Marjan! Policija ga je brzo pronašla...

Piše Split SD
21. srpnja 2024. - 11:14

- Imali smo još jednog "pacijenta" veliko hvala policiji na brzoj i profesionalnoj reakciji! - stoji u objavi Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan uz priloženi video na kojem se vidi kako osobno vozilo probija rampu i prolazi ostavljajući djelatnika Javne ustanove u čudu.

Policija je odmah po dojavi izašla na teren.

- Sinoć, 20. srpnja 2024. godine oko 20:21 sati Prva policijska postaja Split zaprimila je dojavu je je nepoznati vozač oštetio rampu na području Marjana.

Policijski službenici su vrlo brzo stigli na mjesto događaja. Utvrđeno je da je nepoznati vozač tražio da prođe, ali nakon što mu to nije dopušteno jer nema potrebnu dozvolu, on je unatoč tome nastavio vožnju i vozilom prošao dalje te je oštetio rampu - kazali su nam u policiji.

Nadalje, policija navodi kako su policijski službenici pronašli vozilo na području Marjana na kojem su uočena oštećenja, a uskoro je pronađen i muškarac koji je upravljao vozilom.

Riječ je o 34-godišnjem muškarcu, koji je doveden u službene prostorije, te je utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0.82 g/kg, radi čega je prekršajno sankcioniran i izdana mu je naredba o određivanju mjere opreza zabrane upravljanja vozilom uz oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od 12 sati.

Odgovorna osoba Javne ustanove upoznata je da je u odnosu na oštećenje odnosno kazneno djelo oštećenje tuđe stvari potrebno podnijeti prijedlog za pokretanje postupka.   

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:23