StoryEditorOCM
Splita skoro svi to rade

Pukom srećom izbjegnuta katastrofa u splitskoj pekari, vlasnici zahvaljuju susjedu: ‘Brzo je javio vatrogascima...‘

Piše S. Ša.
22. srpnja 2024. - 14:17

U pekari "Zrno Ljubavi" na Splitu 3 jučer oko 10:30 sati izbio je požar koji je srećom ugašen bez veće štete. Izgorjela je samo tenda.

- Požar tende na poslovnom prostoru, ugašeno do našeg dolaska, Ulica Kroz Smrdečac - naveli su iz JVP Grada Splita. 

Do požara je, kako otkrivaju vlasnici pekare, došlo zbog opuška cigarete kojeg je netko iz obližnjih zgrada bacio kroz prozor na tendu.

- Jutros smo bili u velikom strahu, netko od susjeda je bacio opušak cigarete na našu tendu. Skroz je izgorjela, ali, srećom, nema štete u trgovini i okolici. Nakon vatrogasaca, došla je policija napraviti očevid i vidjeti radi li se o kaznenom djelu - poručili su vlasnici.

Ova vijest objavljena je i na Facebook stranici kotara Split 3 kao upozorenje ostalima, a u komentarima su se odmah javili brojni korisnici koji su osudili bacanje opušaka na ovaj način. 

- Nek bace u svoju guzicu, jako neodgovorno - navodi jedna korisnica

- Prvo je idiotski, sebično, poremećeno, asocijalno i necivilizirano, a onda tek opasno. Nazovimo stvari njihovim imenom - frustriran je korisnik.

- Ima ih u svakom portunu, nažalost... - samo su neki od komentara. 

Vlasnici pekare su u međuvremenu putem svog Instagram profila izrazili zahvalnost.

- Hvala svima na brizi, a posebno susjedu koji je brzo javio vatrogascima da ne bi došlo do veće štete. Sutra otvaramo kao i obično - zaključili su.

image
Instagram/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 12:25