StoryEditorOCM
Splitdivna gesta

Priča iz splitske bolnice otopit će vam srce: ‘Sjedila sam bespomoćno, plakala kao kišna godina, a onda je došla ona...‘

Piše SPLIT SD
11. listopada 2024. - 20:23

Dobra djela puno znače, a bogme se i dugo pamte, naročito kad vam netko pruži podršku u najtežim trenucima. Tim povodom nam se javila čitateljica koju je oduševio nesebičan čin i pomoć koju je dobila u splitskoj bolnici Križine.

- Javljam vam se jer imam veliku potrebu kao čovjek na ovakav se način zahvaliti osobi koja mi je pomogla kad sam mislila da neću izdržati i da ću samo se srušiti.

Naime, danas sam došla na Hitnu, bila sam jako loše i od muke sam otišla na Križine umjesto na Firule. Sjedila sam tamo bespomoćno i plakala kao kišna godina. Naišla je jedna žena, pitala me jesam li dobro i rekla da tu više nije Hitna, nego na Firulama - prepričava nam Splićanka.

- Pomogla mi je, donijela vode i hrane, pričala sa mnom, smirivala me i saslušala. Ja sam joj zahvalna od srca jer mi je pomogla i pokazala da imamo divne ljude zaposlene u bolnicama. Željela bi pohvaliti gospođu Marina s Križina, to je sve što znam o njoj. Spasila me je i svaka joj čast od srca! - zahvalna je na pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 20:23