StoryEditorOCM
Splitutvrđen identitet

Policija na tragu kradljivici iz poznate splitske zlatarne, pitanje je trenutka kad će je uhititi? Nejasno je i ovo...

Piše Mario Matana
26. kolovoza 2024. - 15:34

‘Kriminalističko istraživanje je u tijeku‘ - kratki je bio službeni odgovor iz splitske Policijske uprave splitsko-dalmatinske na naše pitanje je li možda pronađena žena za kojom se traga zbog sumnje da je ukrala zlatni lančić vrijedan 500 eura.

Jer, pronio se glas gradom, kako to već obično biva, da je policija identificirala kradljivicu te da joj je na tragu. Takvu informaciju istražitelji, naravno, službeno nisu mogli komentirati, jer njihov posao završava tek podnošenjem kaznene prijave. No, neslužbeno, čini se da su ipak inspektori na tragu ženskoj osobi koja je u petak ujutro iskoristila nepažnju zaposlenice zlatarije na splitskoj Rivi i odnijela vrijedan nakit.

Na snimci nadzornih kamera u unutrašnjosti zlatarije lijepo se vidi kako žena pregovara s djelatnicom koja joj otvara i pokazuje nekoliko kutija sa zlatnim nakitom, da bi onda iskoristila trenutak dok je zaposlenica tražila drugi nakit za preporučiti i jedan lančić neprimjetno pospremila među svoje stvari. Tijekom cijele akcije u njenom društvu je bio i mladić, no još uvijek se ne zna je li on sudjelovao u krađi kako bi ometao djelatnicu ili o svemu nije imao pojma...

Sve je, naravno, odmah prijavljeno policiji koja, kako doznajemo neslužbeno, zna identitet djevojke te je pitanje trenutka kada će biti pronađena i uhićena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:06