StoryEditorOCM
SplitNA ISTOKU GRADA

Počinju pripreme za splitski Advent! Otvoren javni poziv za one koji žele zaraditi na kućicama, evo gdje se prijaviti

Piše SPLIT SD
21. listopada 2024. - 20:42

Tvrtka ‘Žnjan d.o.o.‘ raspisala je javni poziv za dostavu ponuda za izlaganje, promociju i prodaju proizvoda i usluga na manifestaciji “Advent u Stobreču 2024./2025. godine” koja će se održati od 19. prosinca do 1. siječnja 2025. u parku Stobreč.

Izlaganje, prodaja i prezentacija podrazumijevaju božićne proizvode, knjige i multimediju, dizajniranje suvenire i poklone, autohtone proizvode, gastro ponudu, prezentaciju TZ-ova, županija, gradova i općina te obrtničkih komora. Na raspolaganju za zakup su 3 štanda za trgovinu spomenutim proizvodima te 3 kućice za ugostiteljsku uslugu i prodaju slastica, pića ili jela brze pripreme, a svim zakupoprimcima zabranjena je upotreba i korištenje jednokratne plastike.

image

Mjesto održavanja

Žnjan d.o.o.

Sve zainteresirane fizičke ili pravne osobe pisane ponude, s prihvaćenim općim i posebnim uvjetima i traženom dokumentacijom, mogu dostaviti od ponedjeljka, 21. listopada do ponedjeljka, 4. studenog 2024. godine do 13 sati na adresu Žnjan d.o.o., Split, Kralja Zvonimira 14, osobno ili poštom.

Glavni kriterij - ponuđeni iznos

Otvaranje ponuda bit će javno u prostorijama zakupodavca Žnjan d.o.o., nakon proteka roka za dostavu ponuda. Ponude koje ne ispunjavaju tražene uvjete i nisu dostavljene u traženom obliku ili su dostavljene nakon propisanog roka neće se razmatrati. Svaku ponudu ocijenit će Povjerenstvo prema kriterijima iz javnog poziva, a sve ponude pritom moraju ispunjavati propisane opće i posebne uvjete, a nakon toga, glavni kriterij odabira bit će najveći ponuđeni iznos zakupnine.

Zainteresirani ponuditelji mogu pročitati više informacija i preuzeti dokumentaciju za dostavljanje ponude na web stranici tvrtke Žnjan ili na stranici Turističke zajednice Grada Splita, a na istim će stranicama biti objavljena i odluka o izboru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 20:43