StoryEditorOCM
Splita je to!

Ovo nisu istine!? Prkić zaziva povratak Ivoševićeve ‘Dnevne doze splitskog nereda‘: ‘Koliko rupa, toliko lopata...‘

Piše split sd
20. kolovoza 2024. - 12:45

Županijski vijećnik stranke Direkt Jakov Prkić i bivši splitski gradski vijećnik upozorio je na rupu u Šižgorićevoj ulici na Lokvama koja nikako da ugleda bolje dane. 

image
Jakov Prkić/Faacebook

- Platit ću misu u prvostolnici za povratak Dnevne doze ST nereda na Facebook. Dok je radila, stvari su se rješavale. Sad kad je ugašena sve je puno teže.

Ovo je rupa u Šižgorićevoj ulici. Prije oko dva mjeseca to bilo malo ulegnuće, pa su došli iz "Cestara" i bacili lopatu asfalta.

Onda se pojavilo veće ulegnuće pa su bacili dvi lopate asfalta. Naravno, opet se pojavilo još veće ulegnuće, a sad nakon obilne kiše imamo ozbiljnu rupu u koju lako može upasti kotač automobila i u kojoj se nalaze tri-četiri lopate asfalta.

Nije lako rupu zaobići jer je ulica jednosmjerna s parkingom na lijevoj strani. Automobil kako-tako, a veća vozila vrlo teško. Vrati se "Dnevna dozo" i radi u našu zajedničku korist - napisao je Prkić. 

image

Status Jakova Prkića o rupi na cesti u Šižgorićevoj ulici

Facebook/Screenshot

Šižgorićeva ulica je 2017. godine, nakon postavljanja plinske mreže, kompletno asfaltirana. Bio je to tada prvi novi kolnički pokrov nakon izgradnje većine zgrada na Lokvama krajem 60-ih i početkom 70-ih godina prošlog stoljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 02:05