StoryEditorOCM
SplitOTVORITE SVOJE SRCE

Ovo je pravo vrijeme da udomite macu i pružite joj topli dom! Nora, Oliver, Luigi i Mambo imaju tužne životne priče...

Piše Frano Kiso
12. listopada 2024. - 21:43

Iako je još uvijek relativno toplo, ipak nam se bliže hladniji dani koji će posebno pogoditi dlakavce koje se nalaze po ulicama i izloženi su na milost i nemilost vanjskog (ne)vremena.

Zato je ovo pravo vrijeme da obogatite svoj život kućnim ljubimcem kojem je prijeko potreban siguran dom, a najbolje mjesto za početi je Facebook grupa "Pruži mi dom - Split". Ona je kreirana od strane volontera koji svoje vrijeme i slobodan kutak doma poklanjaju napuštenim maca, no svakako im je potrebna pomoć da svaka od tih životinja ima osiguranu budućnost.

Tako u grupi možete vidjeti mačke poput prekrasnog Mamba koji ima tužnu životnu priču. Ostavljen je ispred veterinarske ambulante s ozlijeđenom nogom, no uz intervenciju veterinara sada hoda gotovo bez problema!

Tu je i romantični par Furija i Luigi koji već neko vrijeme čekaju na svoj dom iz snova. Furija je došla prije više od 2 godine na skrb zajedno sa svojim bracom Furyjem koji je pronašao vlasnike. No, upoznala je Luigija koji joj je osvojio srce i sada čekaju da ih privolite.

Tu su i dva preslatka mačića stara samo 2 mjeseca koji također željno iščekuju svoj novi dom, a sve ostale ljubimce možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 21:49