StoryEditorOCM
SplitNOVI MILIJUNAŠ

Ovo je najsretnija ulica u Splitu! U njoj je i prije tri godine Anita prodala pobjednički tiket: ‘Dolaze iz kvarta...‘

Piše split sd
25. listopada 2024. - 11:39

Splićanin je opet osvojio Jackpot Hrvatske lutrije i to u iznosu od milijun eura na Lotu 7. Kako smo objavili, već se javio na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije, a listić je uplatio na kiosku na adresi Zrinsko-Frankopanska bb.

Splićanin osvojio milijun eura na Lotu 7! Otkrio i gdje je uplatio listić: ‘Odmah sam svojima javio, igram svake subote‘

Ne dobiva se baš svaki dan Jackpot u Splitu, ali ono što nas je iznenadilo jest činjenica da je u istoj ulici, ali ovaj put na drugom kiosku, prije tri godine uplaćen listić Lota 7 koji je sretnom dobitniku donio gotovo isti iznos - odnosno 7.212.465,86 kuna. Iako je riječ o iznosu nešto manjem od milijun eura, koliko je dobio sadašnji srećković, ne možemo se oteti dojmu kad vidimo današnje cijene da se za taj novac prije tri godine moglo kupiti puno više... No, svakako je riječ o impresivnoj svoti.

Prodavačici Aniti Muslim je tada, u kolovozu 2021. prošao kroz ruke, a o svemu je tome pričala i kolegi Vinku Paiću u razgovoru za Slobodnu.

Bilo je to prvi put da je netko na njenom prodajnom mjestu ostvario tako veliki dobitak.

- Dosad su to obično bili manji dobici od par desetaka do sto kuna koje bi dobitnicima isplatila na licu mjesta.  Najviše mi kažu da bi od osvojenog dobitka kupili stanove, aute i riješili kredite - kazala nam je tada Anita.

Ispričala je i kako im tamo najviše dolaze Skaličani, logično, kad je trafika na Skalicama.

- Ima ih svih generacija, muškaraca i žena. Uplaćuju i oni od 80 godina i oni od 20, a možda malo više igraju muškarci - ispričala je.

Ona tada nije imala pojma tko je osvojio Jackpot, ali se nadala da je netko od njezinih kupaca. Nakon izvlačenja nije joj nitko dao do znanja da je baš on sretan dobitnik ili dobitnica.

- Ne očekujem da ću saznati o kome se radi, pogotovo ne u današnje vrijeme. Pa znate li samo koliko bi on ili ona dobili rođaka i prijatelja u samo pola sata? Čak i razumijem da na toliki iznos želi ostati anoniman. U svakom slučaju čestitam tko god da je. Želim mu svu sriću i neka ostane zdrav i normalan u ovoj situaciji. Pogotovo ako se radi o nekome slabijeg imovinskog stanja, jer ga može srce strefit - ispričala je.

Neki igrači već ispunjeni listić za uplatu Loto igara donesu sa sobom ili ga ispune pred kioskom, a ima i onih koji zamole Anitu da im uz pomoć računala slučajnim odabirom izbaci moguću dobitnu kombinaciju koju potom uplate.  

- Najviše mi kažu da bi od osvojenog dobitka kupili stanove, aute, riješili kredite... Ima raznih mogućnosti, netko odigra jednu kombinaciju, netko sistemski listić i Joker broj... Uistinu nema pravila.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2024 11:55