StoryEditorOCM
Splitevo popisa usluga

Otvorena novouređena poliklinika u Splitu s najmodernijom opremom: svi pregledi na jednom mjestu i bez čekanja

Piše Sara Šarić/Sponzorirani sadržaj
18. listopada 2024. - 09:19

Renomirana zdravstvena ustanova koja već 19 godina pruža vrhunske medicinske usluge, upravo je prošla kroz značajno proširenje i modernizaciju te započela s radom u Splitu na novouređenoj lokaciji.

Zahvaljujući investiciji od čak 4,7 milijuna eura, Croatia Poliklinika sada nudi još bolji i ugodniji ambijent u novom i osuvremenjenom prostoru koji je opremljen najmodernijim uređajima i tehnologijom na tržištu te salom za male kirurške zahvate, kako bi pacijentima osigurali brzu, jednostavnu i preciznu zdravstvenu skrb.

Moderno i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema, velik broj različitih zdravstvenih usluga te ugledni stručnjaci garancija su još kvalitetnije medicinske usluge za sve pacijente.

Najsuvremenija oprema na tržištu

Novoopremljena poliklinika u Splitu sada se može pohvaliti najmodernijim medicinskim uređajima što je vrlo važno jer pomaže liječnicima u ranoj, brzoj i preciznoj dijagnostici bolesti.

image

Tatjana Kujundžić, ravnateljica Croatia Poliklinike

/Croatia Poliklinika

– Ulaganje u suvremenu medicinsku opremu i moderno uređenje prostora u Croatia Poliklinici postavlja novu razinu standarda u pružanju zdravstvenih usluga. Nova tehnologija omogućuje liječnicima bržu i precizniju dijagnostiku, čime se eliminiraju zastoji u postupcima, a pacijentima pruža još veću sigurnost i točnost u svakom postupku – objašnjava Tatjana Kujundžić, ravnateljica Poliklinike.

Nova oprema uključuje visoko sofisticirani MR uređaj snage 3 Tesla. Ova tehnologija omogućava bržu i precizniju dijagnostiku, smanjujući vrijeme čekanja i omogućujući detaljne nalaze. Uz to, digitalni RTG uređaj koji se koristi u poliklinici spada među tehnološki najnaprednije rendgenske sustave na tržištu, pružajući znatno preciznije dijagnostičke mogućnosti.

Splićanke sada imaju mogućnost obaviti pregled na digitalnom mamografu koji omogućava trodimenzionalni prikaz tkiva dojke, čime se značajno povećava kvaliteta dijagnostike raka dojke. Osim toga, digitalni dermatoskop pruža detaljan uvid i praćenje svih promjena na koži, kao i pohranjivanje slika, a posebno je koristan za rizične skupine, kod kojih je praćenje i usporedba promjena od izuzetne važnosti.

image
/Croatia Poliklinika

Najmodernija medicinska dijagnostička oprema uključuje i HD digitalni gastroskop i kolonoskop s integriranom umjetnom inteligencijom, koji omogućuju izuzetno precizne preglede probavnog sustava. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, liječnici mogu brže otkriti i analizirati abnormalnosti, čime se značajno povećava točnost dijagnoza i uspješnost liječenja, dok je za pacijente osiguran sigurniji i ugodniji pregled.

– Za pacijente, ova modernizacija donosi izravne benefite – personaliziranu medicinu, još precizniju i bržu dijagnostiku i liječenje. Novi uređaji smanjuju rizik od komplikacija i omogućuju neinvazivne postupke, čime se smanjuje bol i stres, a pacijenti dobivaju potrebnu skrb bez dugog čekanja. Sve to doprinosi većoj efikasnosti i kvaliteti medicinske skrbi – ističe Kujundžić.

Široka paleta specijalističkih usluga

Croatia Poliklinika u Splitu sada je dostupna pacijentima u još većem prostoru, a nudi usluge iz više od 20 specijalističkih područja. Uz dijagnostičke preglede, poliklinika je opremljena i salom za male kirurške zahvate, što omogućava brz i učinkovit tretman manjih operacija na licu mjesta. Bez obzira tražite li pregled kod dermatologa, kardiologa ili ortopeda, pacijenti mogu brzo i jednostavno zakazati termin bez dugih lista čekanja.

image
/Croatia Poliklinika

Još jedna od prednosti za pacijente je ta što Croatia Poliklinika ima ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO). To znači da pacijenti mogu obaviti određene specijalističke preglede uz uputnicu.

– Na taj su način pacijentima dostupni dijagnostički pregledi iz područja neurologije i interne medicine, uključujući EMNG donjih i gornjih ekstremiteta, ultrazvuk abdomena, CD srca i krvnih žila, ergometriju, prvi i kontrolni pregled interniste te EKG. Uz to, zahvaljujući ugovoru koji ima za cilj smanjenje listi čekanja, Poliklinika nudi dodatne dijagnostičko-terapijske postupke poput kolonoskopije, ezofagogastroduodenoskopije i digitalne dermatoskopije madeža cijelog tijela – pojašnjava ravnateljica.

Ove usluge osiguravaju pacijentima bržu, točnu i visokokvalitetnu dijagnostiku, čime se značajno smanjuje vrijeme čekanja i povećava dostupnost zdravstvene skrbi.

Dio veće mreže vrhunskih poliklinika

Tijekom godina, Croatia Poliklinika u Splitu postala je prepoznatljivo ime ne samo među Splićanima, već i među pacijentima diljem Hrvatske te inozemstva. S prisutnošću u devet gradova, uključujući Zagreb, Rijeku, Dubrovnik, Osijek, Zadar, Varaždin, Pulu i Koprivnicu, poliklinika pruža jedinstvenu uslugu koja spaja stručnost i najmoderniju tehnologiju na jednom mjestu. U prošloj godini je više od 75.000 pacijenata koristilo njihove usluge, a Poliklinika je postala sinonim za kvalitetnu i dostupnu zdravstvenu skrb.

S više od 250 stalno zaposlenih i timom vrhunskih stručnjaka iz 22 medicinska područja, poliklinika se ističe i kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u zdravstvenom sektoru. Zdravstvena ustanova kontinuirano ulaže u svoj rast i razvoj, što dokazuje i investicija od ukupno 20 milijuna eura u modernizaciju svih svojih objekata. U posljednjih šest godina, poliklinika bilježi prosječan godišnji rast od 32 posto, čime se pozicionirala kao lider na tržištu, s naglaskom na kvalitetu usluge i inovacije.

image
/Croatia Poliklinika

Brzina, točnost i stručnost

U Croatia Poliklinici, pacijenti mogu obaviti sve potrebne preglede na jednom mjestu, bez čekanja i s visokom razinom preciznosti. Ponosni su na svoj tim vrhunskih liječnika, najmodernije tehnologije i profesionalan pristup svakom pacijentu, čime osiguravaju visok standard zdravstvene skrbi. Uz ugodan i moderno uređen interijer, pacijenti se mogu osjećati sigurno i opušteno, znajući da su u rukama iskusnih stručnjaka.

U novim prostorima Croatia Poliklinika podigla je cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu, čime je još jednom potvrdila status lidera privatnog zdravstva u RH.

Nova lokacija u Splitu nalazi se na adresi Ulica Domovinskog rata 49. Za sve informacije o pregledima i upisima termina možete poslati e-mail na: narudzbe.split@crosig.hr ili nazvati putem broja 072 000 999.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Native Ad Studija Slobodne Dalmacije i Croatia Poliklinike

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 12:31