StoryEditorOCM
Splitneugodno iskustvo

Onkološka pacijentica ‘poljubila vrata‘ centralnog upisa KBC-a Split: ‘Zaštitarka me nije htjela pustiti zbog majice...‘

Piše N. L.
22. kolovoza 2024. - 07:28

U redakciju naše medijske kuće javila se onkološka pacijentica (podaci poznati redakciji) koja je u splitskom KBC-u doživjela prilično neugodno iskustvo.

Krenula je, naime, na Firule prema prostorijama Službe za centralno naručivanje bolesnika, ali dalje od vrata - nije prošla.

Požalila nam se kako je zaštitarka tvrtke "Pit Bull" na ulazu nije htjela pustiti u bolnicu jer je bila - neprikladno odjevena.

image
Nikola Vilić/Ilustracija/Cropix

Kazala nam je kako je bila u majici kraćih rukava, ne u "špalinama", ali zaštitarka je bila neumoljiva. Na kraju nije imala izbora, pa je otići u prodavaonicu "preko puta" morala kupiti novu majicu da bi mogla ući u prostorije splitskog KBC-a i obaviti sve ono što je planirala. 

Iz bolnice smo neslužbeno dobili odgovor da u toj zdravstvenoj ustanovi vlada standardni dress code, kao i svakoj drugoj ustanovi te ne bi trebalo dolaziti u ulaziti kratkim hlačama ni u majicama na "špaline".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 03:06