StoryEditorOCM
SplitGAS, GAS

Novi udes na jednom od najopasnijih križanja u Splitu, stanari okolnih zgrada istrčali pomoći: ‘Ovako nam je stalno‘

Piše Marko Bilić
15. rujna 2024. - 21:55

Križanje Velebitske ulice i Zagorskog puta, na tromeđi između Kocunara, Sućidra i Pujanki, kod Centra vijaka, poznato je Splićanima kao jedno od najopasnijih, s velikim brojem prometnih udesa. Stanari okolnih zgrada svako malo istrče na balkone, škripe kočnica i iza njih snažni udarci, njima su redovna pojava.

image

prometna Velebitska

M. Bi./
image

prometna Velebitska

M. Bi./

Upravo to dogodilo se i danas, u predvečernjim satima, došlo je do sudara između dva automobila marke Mercedes i Citroen Saxo. Škripa kočnica i sami udarac iza toga bili su bučni i snažni, materijalna šteta je velika, što se i vidi na našim fotografijama. Naravno, gore je prošao Saxo jer Mercedes ima puno jaču limariju.

Stanari okolnih zgrada istrčali su pomoći, srećom, njihova pomoć ovaj put nije bila potrebna, težih posljedica nije bilo. 

- Ovako nam je stalno, svako malo tu se događaju nesreće. Križanje je veliko, nepregledno, tu se vozi baš brzo... kažu nam.

Na mjesto udesa vrlo brzo došla je policija, kao i Hitna pomoć, srećom, težih posljedica po sudionike nesreće, sve mlade ljude, nije bilo. Pogledajte videa i fotografije:

image

prometna Velebitska

M. Bi./
image

prometna Velebitska

M. Bi./
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 23:00