StoryEditorOCM
Splitajme nam se

Nenormalne su gužve prema trajektnoj luci, Splićanka ispalila: ‘Skoro pola sata stojim u koloni...‘; Zvali smo policiju

Piše N. L.
20. srpnja 2024. - 11:18

Sparno i teško jutro osvanulo je u Splitu. Vrhunac je sezone, svi hrle na otoke, gužve prema trajektnoj luci su ogromne. Čeka se skoro pola sata za napraviti par desetaka metara. Strpljen - spašen, to bi trebala biti deviza brojnim vozačima, ali lakše je to reć‘ nego napravit.

Javila nam se Splićanka koja nam je fotografijama zorno prikazala kako izgleda Zvonimirova i ostale ulice dok je i sama čamila u koloni.

image
Snimila čitateljica

- Na vrime sam krenila da uhvatim trajekt, znam da je subota, da je sezona, da su gužve, ali isto ne razumin da na ovim najkritičnijim križanjima nema policije. Prije bi znali ručno regulirati promet, danas ništa. Evo, ispred mene je Prometova 18-ica i ona se ne miče - požalila nam se.

Nazvali smo policiju da provjerimo kakvo je stanje u prometu. Glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić nam je kazala kako je prema prvim informacijama s terena stanje, s obzirom na doba godine - zadovoljavajuće.

image
Snimila čitateljica

- Promet je intenzivan na prilazima gradskoj luci, ali to je uobičajeno s obzirom na sezonu. Bobiji su raspoređeni na križanju Zvonimirove i Zagrebačke, produžuju vrijeme semafora, a pored pothodnika reguliraju prolazak vozila i pješaka.

Pratimo stanje, na usluzi smo našim građanima, reagiramo po potrebi, a obavljamo i kontrolu prometnih propisa - kazala nam je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:19