StoryEditorOCM
SplitNOVA PROMJENA

Nema više u centar grada s automobilom! Splićani ogorčeni: ‘Ne priznaju ni parkirališnu kartu, zašto nisu upozorili?!‘

Piše SPLIT SD
12. listopada 2024. - 16:51

Nije više nikakva novost da Split puca po šavovima što se tiče (ne)dostupnih parking mjesta, naročito u samom centru grada u kojem se na trenutke ne može ni igla provući.

Sada je stigla nova, još nepovoljnija odluka za sve one koji se moraju spustiti do samog centra grada, barem tako navodi Ivan Tokić, predsjednik Županijske udruge slijepih.

- Sve više ljudi mi javlja da ih policija zaustavlja kada idu od Općine put Đardina kod trafostanice, ne priznaju više parkirališnu kartu. Tvrde da od sada treba imati dozvolu od Grada - piše Tokić na svom Facebooku.

- Kao prvo, ako su se izmijenile neke odluke u Gradu, zašto javnost ili bar udruge nisu obaviještene kako bi mogle upozoriti svoje članove? Kao drugo, zašto je uopće ukinuto da se prolazi s parkirališnom kartom kao prije sa znakom pristupačnosti? Mislim čemu sva ta dodatna papirologija i obilaženje raznoraznih kancelarija?

- Kao da nam nije dovoljno obilaženja raznoraznih institucija i vrata. pa sada i za proći preko Đardina moramo imati još jedan papir. Ne znam čija je ovo odluka, Grada ili policije, ali iskreno u njoj ne vidim nikakvu logiku, niti mogu vidjeti razlog da se nešto ovako napravi - zaključuje ogorčeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 16:51