StoryEditorOCM
SplitLJETNE CIJENE

Nećete vjerovati koliko je gostu u stobrečkom kafiću naplaćen med: ‘Nabavna cijena je 6 centi! Gdje je granica morala?!‘

Piše Frano Kiso
15. srpnja 2024. - 18:54

Nalazimo se u srcu ljetne turističke sezone, a samim time je na našu obalu pristiglo stotine tisuća gostiju koje je dočekalo nebrojeno ugostiteljskih objekata kojima je ovo udarno razdoblje u godini. Da se ne lažemo, mnogi od njih ufino podignu cijene pred sam početak ljeta pa i ne čudi da nam redovito dolaze pritužbe čitatelja.

Jednu od njih nam je poslao uznemireni gost koji se šokirao kada mu je došao račun u ruke nakon narudžbe kave i jednog - meda.

- Danas sam sjeo u Stobreču na kavi i neugodno se iznenadio kada mi je konobar naplatio med jedan euro! Sama nabavka tog meda košta 6 centi po vrećici - zgrožen je naš čitatelj koji je usput priložio fotografiju računa i dokaz za koju cijenu kafići doista nabavljaju med.

image
Čitatelj
image

Nabavna cijena meda

Čitatelj

- Ako ćemo na ovakav način pljačkati vlastiti narod, kako mislimo da će se turisti vraćati kad svoje ne cijenimo? Nije stvar cijene, nego gdje je danas granica morala - zaključuje ogorčeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. kolovoz 2024 23:32