StoryEditorOCM
Splittvrtka iz solina

Napokon izabran izvođač radova za dugoočekivanu dvoranu na Sućidru. Evo kada će mališani konačno uživati u njoj

Piše P. K.
11. srpnja 2024. - 22:43

Postupkom javne nabave izabran je izvođač radova za izvođenje radova na izgradnji školske sportske dvorane Osnovne škole "Sućidar". Od dvije pristigle ponude, izabrana je ona solinske tvrtke "M-P-Beton" po kriteriju najpovoljnije cijene. 

Iako je početna procijenjena vrijednost ugovora za ovaj projekt iznosila 2.7 milijuna eura, ona na kraju ipak iznosi 3.371.906,78 eura. Osim cijene ponude, koja je bila glavni kriterij, u obzir se pri odabiru uzelo i iskustvo osoblja, doduše u puno manjem postotku. 

Rok završetka radova na školskoj dvorani na Sućidru je 12 mjeseci od uvođenja u radove, što znači da će školarci sa Sućidra dvoranu dobiti za nešto više od godinu dana. Sućidar je jedan od splitskih kvartova koji još uvijek nema školsku dvoranu, a ista je situacija s većinom drugih splitskih škola izgrađenih u 80-im godinama prošloga stoljeća.

image

Osnovna škola "Sućidar"

Paun Paunović/Cropix

Izgleda da se nastava "Tjelesne i zdravstvene kulture" više se neće provoditi u atriju škole, već će djeca iz ovog, jednog od najvećih stambenih kvartova u Splitu, sada za te potrebe dobiti adekvatni prostor.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:44