StoryEditorOCM
SplitNAŠ BARJAK

Na zgradi Županije u Splitu spuštena hrvatska zastava, župan Boban uputio poruku Vatrenima: ‘Pokažite im koliko možemo!‘

Piše SPLIT SD
15. lipnja 2024. - 10:46

Danas je sa zgrade Splitsko-dalmatinske županije spuštena velika hrvatska zastava u znak podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu. Tim povodom župan je na svom Facebook profilu objavio video podrške našim nogometašima, ali i svim navijačima. "Splitsko-dalmatinska županija uvijek je uz hrvatsku nogometnu reprezentaciju, pa tako i danas šaljemo svesrdnu potporu našim sjajnim nogometašima na Euru u Njemačkoj. Neka vas prati sreća i borbeni duh! 

S ponosom pratimo vaše uspjehe i vjerujemo u vaše sposobnosti i snagu. Svaki gol, svaki uspješan potez na terenu, odjekuje u srcima svih nas u cijeloj domovini. Pokažite svima koliko možemo, igrajte srcem i hrabrošću koja vas krasi. Bez obzira na rezultat, za nas ste uvijek pobjednici jer nosite boje naše domovine.

Našim navijačima koji su otputovali na Euro želimo da se što kasnije vrate svojim kućama, puni ponosa, sreće i zadovoljstva zbog vaše igre i uspjeha.

"Naprijed, Vatreni, cijela županija je uz vas!", poručio je Boban  

image

Zastava na zgradi Županije

Žsd/Slobodna Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 10:47