StoryEditorOCM
SplitHUMANITARNI TURNIR

Mejašani još jednom pokazali veliko srce i prikupili sjajan iznos za svog sumještanina Niku: ‘Da lakše prebrodi...‘

Piše Frano Kiso
26. srpnja 2024. - 11:18

Prošlo je skoro dva tjedna od petog malonogometnog turnira Sveti Liberan, a organizatori su se preko Facebook stranice "UNH Torcida Mejaši" pohvalili da su Mejašani opet pokazali veliko srce i prikupili pozamašan iznos za njihovog sumještanina Niku Vukušića, teško stradalog u prometnoj nesreći.

- Ovo izdanje je prvi put trajalo tri dana. Treći dan je "ubačen" radi onih kojima će sve ovo jednog dana ostati i zbog kojih se velikim dijelom i trudimo gurati ovu priču, a to su naša dica i najmlađi - pišu u svojoj objavi.

- Ove godine smo odlučili da prikupljena sredstva, kao i prošle godine, idu za našeg sumještanina Niku Vukušića i njegovu obitelj da lakše prebrode teške trenutke u kojima se nalaze. Ne volimo pričati o novcu, željeli smo zadržati u tajnosti, ali puno je upita pa nemamo namjeru skrivati - naglašavaju uz detaljan izvještaj kako se ove godine u kutiji za donacije našlo oko tri tisuće eura, a sama Udruga je donirala još četiri i pol tisuće eura od prihoda turnira i donacija sponzora te se sveukupno skupilo sedam i pol tisuća eura.

image

Niko Vukušić

Facebook/Torcida Mejaši

Zahvalili su se svim posjetiteljima koji su se zabavljali tri dana turnira i sudjelovali u prikupljanju sredstava za Niku te su izričito naglasili koliko im je drago što je nastupao poznati glazbenik.

- Posebna zahvala Tihi Orliću i njegovom bendu koji su nas zabavljali u petak te LEX bendu koji su isto tako nastavili u subotu. Znamo da ovo nisu najveći nastupi i pozornice u vašim glazbenim karijerama, ali nadamo se da ste osjetili bar malo zajedništva i ljubavi kojima ovaj turnir svake godine zrači - zaključuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 09:14