StoryEditorOCM
SplitDELINKVENCIJA

Majku dvogodišnje djevojčice zgrozilo ponašanje na splitskom igralištu: ‘Beba je uplakana, bojimo se...‘

Piše SPLIT SD
21. listopada 2024. - 19:53

Više nas gotovo ni ne može iznenaditi kada vidimo devastiranu javnu površinu ili posljedice iživljavanja delinkvenata na novouređenim splitskim igralištima, no sada nam se javila majka djevojčice koju je zgrozio naizgled benigan čin uništavanja tuđe imovine.

- Majka sam dvogodišnje djevojčice Mile, živim na području Sućidra i želim vam ispričati priču koja nas je užasnula. Iako bi netko mogao reći da ovo nije ništa posebno, ovdje se itekako ima o čemu razmišljati - počinje nam prepričavati događaj koji se odvio prošle subote.

- U 2 sata poslijepodne na dječjem igralištu smo zaboravili ruksak s igračkama naše dvogodišnje kćeri. Nakon tri sata vratili smo se na igralište po ruksak i našli ga u kanti za smeće. No, na naš užas, ruksak i igračka su bili poderani i spaljeni, a dječje naočale razbijene!

image
Čitateljica

Što se događa u glavi čovjeka koji je to napravio? Zašto je to učinio? Zašto je odlučio da se to može raditi s tuđim stvarima? Beba nam plače i nije joj jasno zašto joj je netko poderao ruksak i zeku - veli majka djevojčice te navodi da je zabrinjava to što bi se netko mogao okomiti i na samu djecu.

image
Čitateljica

- Šokirani smo. Bojimo se za svoju djecu. Ako netko to radi s igračkama, onda bi u budućnosti mogao učiniti nešto loše i našoj djeci! Baciti petardu na kolica, udariti dijete i slično. Molimo vas, razgovarajte sa svojom djecom, objasnite im što je dobro, a što loše! Danas je stradala igračka, sutra će mačić, a prekosutra osoba - apelira.

image
Čitateljica
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 19:54