12.50 - Na Peškariji je održana tradicionalna fešta dobre spize u organizaciji Saveza kuhara mediteranskih regija. Trideset vrijednih kuhara na čelu s meštrom Mirom Bogdanovićem pripremilo je 1200 litara gulaša s njokima i šparogama.
Ravno 3 tisuće porcija podjeljeno je, precizno smo štopali, u svega – 9 minuta!
Kako se moglo vidjeti na licu mejsta, u redu za ukusni gulaš uglavno su se stiskali umirovljenici, ali i brojni turisti, mahom Japanci.
12.30 - Bolno je i žalosno gledati kako se toliki turisti dolaze diviti ljepoti, kulturi i tradiciji naše zemlje, a mi našu mladost, naše hrvatske mladiće i djevojke, već fakultetski obrazovane, šaljemo u inozemstvo, umjesto da im omogućimo da unaprjeđuju ovu našu zemlju i društvo te biološki osnaže naš narod koji stari i pomalo nes...
StoryEditorOCM
Splitfjera svetog duje
Ludilo na Peškariji: 3 tisuće porcija gulaša od šparoga planulo u svega 9 minuta, grabili i Japanci!
7. svibnja 2015. - 16:44
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?