StoryEditorOCM
Splitrodna ideologija

Lidija Bekavac: ‘Isti muškarac danas se identificira da je žena, sutra da je pas. Ujedinimo se i sačuvajmo našu djecu‘

Piše SPLIT SD
1. kolovoza 2024. - 18:26

Lidija Bekavac, splitska gradska vijećnica Kerumove Hrvatske građanske stranke na svom Facebook profilu navela je kako je danas na Olimpijskim igrama u Parizu gledala kako "muškarac koji se prema rodnoj ideologiji identificira kao žena boksa s drugom ženom i pobijedi odmah nakon prvog udarca."

- Žena koja se godinama spremala da ostvari svoj olimpijski san je tu sasvim nemoćna i u očaju je govorila:,,Nije pravedno.” Rodna ideologija nije samo nasilje nad ženama, to je nasilje nad cijelim čovječanstvom. Rodna ideologija podržava da se taj isti muškarac danas identificira da je žena, sutra da je pas, prekosutra opet muškarac i tako unedogled. Spol koji mu je dan rođenjem ostaje, međutim rod može mijenjati na dnevnoj bazi kad god poželi.

Ovo je tek početak agonije i bezumlja koje nadolazi. Podsjećam da su predvodnici rodne ideologije Puljak u Splitu i Tomašević u Zagrebu. Ako muškarac na ulici napadne ženu, to se smatra kaznenim djelom međutim ako to isto napravi u ringu, to se smatra rodnom ravnopravnosti. Puljak i njemu slični ne mare za socijalnu pravdu, a ni za zaštitu ugroženih, u ovome slučaju osobito nas žena. Ovo je surova stvarnost u kojoj živimo i pogubna budućnost ako ovako nastavimo - poručila je Bekavac, pa nadodala:

- Dragi sugrađani ujedinimo se zajedno i osvijestimo si što smjeraju da sačuvamo generacije koje su tu i generacije koje tek dolaze. Budućnost naše djece je, i mora biti u našim rukama i ne smijemo nijednoj ideologiji dopustiti da nam ih oduzmu - zaključila je.

image
Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 01:34