StoryEditorOCM
Splitnajjeftinija ponuda

Konačno! Odabran izvođač radova za vrtić na Kili, postupkom javne nabave izabran je ‘Strabag‘, evo koji im je rok

Piše SPLIT SD
3. srpnja 2024. - 22:59

Postupkom javne nabave odabran je izvođač radova za izgradnju i opremanje dječjeg vrtića na Kili u Splitu. Od četiri zaprimljene ponude, izabrana je najpovoljnija, ona tvrtke "Strabag".

Rok završetka izvršenja radova na projektu je 12 mjeseci od uvođenja u posao. Početna procijenjena vrijednost ugovora bila je gotovo 8,9 milijuna eura, a na kraju je posao ugovoren za nešto manje od 7,8 milijuna eura.

- U sklopu provedbe postupaka nabave za radove, opremanje i nadzor izvođači/ponuditelji obavezni su pružiti podršku i pripremiti odgovore prema upitima Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, sudjelovati u terenskim kontrolama kao i pripremati svu potrebnu dokumentaciju koja bude zatražena od kontrolnog tijela - navodi se u obavijesti o dodjeli ugovora.

Glavni kriterij za odabir ponude bila je cijena i to u značaju od 90 posto, dok je drugi kriterij bio iskustvo osoblja u značaju od preostalih 10 posto. U obzir su uzeti uvjeti pristupačnosti za osobe s invaliditetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 08:49