StoryEditorOCM
SplitNATJEČAJ U TIJEKU

Kome trebaju montažne kućice? Splitska tvrtka ih rasprodaje, nek‘ ih nosi tko ponudi veću cijenu. Ovo su detalji

Piše SPLIT SD
18. rujna 2024. - 13:25

Gradska tvrtka "Žnjan" d.o.o. objavila je javni poziv za dostavu ponuda za prodaju modula različite namjene. Riječ je o ugostiteljskim, sanitarnim te skladišnim modulima, a svi imaju rješenje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja o tipskom objektu.

Pisane prijave sa svim obveznim prilozima za sudjelovanje na licitaciji zainteresirani subjekti mogu dostaviti u zatvorenoj omotnici na adresu tvrtke "Žnjan" d.o.o., Kralja Zvonimira 14, Split, a najkasnije do 27. rujna 2024. godine do 12 sati.

Početna cijena bez PDV-a za module je 2000 eura. Tvrtka "Žnjan" d.o.o. prihvatit će najvišu ponuđenu cijenu za module, a u slučaju da ponuditelj ponudi nižu cijenu od početne, tvrtka "Žnjan" d.o.o. može, ali i ne mora prihvatiti tu ponudu.

Pregled modula i javna licitacija održat će se na žnjanskom platou gdje se moduli trenutno nalaze i to 30. rujna s početkom u 10 sati. Pisanu obavijest s pozivom za pregled modula e-mailom će dobiti svi natjecatelji čije pisane prijave zadovoljavaju uvjete iz ovog javnog poziva.

Kriterij za odabir najpovoljnije ponude je najviša ponuđena cijena za modul, uz uvjet da ponuda zadovoljava i sadržava sve elemente tražene pozivom.

Više informacija o potrebnim dokumentima, pravilima i načinu prijave zainteresirani mogu pročitati na stranicama tvrtke https://znjan.hr/, gdje ujedno mogu i preuzeti dokumentaciju za javni natječaj.

image

Tko želi module, nek‘ se javi na natječaj

Žnjan/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 13:37