StoryEditorOCM
Splitstari znanac

Kiki Stojanović u novim velikim nevoljama: usred Splita uhićen s kokainom, sve je priznao, evo kakvu je kaznu ‘peškao‘

Piše Mario Matana
1. rujna 2024. - 12:31

Eto nove nevolje za Kristijana Stojanovića Kikija (43): ovaj put je u sukobu sa službama za kazneni progon i pravosudnim tijelima prošao relativno "lišo", kažnjen je novčano i to s 663 eura.

Ispao je problem zbog smotuljka s nešto više od pola grama kokaina koji je pronađen kod njega u Splitu, u Pojišanskoj ulici ovog ljeta. Sve je priznao pa mu se to cijenilo kao olakotna okolnost.

Zadržan je preko noći u Drugoj policijskoj postaji što mu se računa kao da je platio 80 eura pa je na kraju "ceh" iznosio 583 eura, s tim da ako plati na vrijeme, iznos je još manji. I oduzima mu se tih 0,61 gram kokaina, ne može se zadržati droga...

Stojanović se inače posljednje vrijeme primirio, barem što se tiče policijskih istražitelja, a posljedično i medija, jer ga nisu privodili pod nekim ozbiljnijim optužbama. Prije nekoliko mjeseci je bio i žrtva, potukao se s Igorom Dokićem u splitskom stanu no taj incident teško da se može rangirati kao nešto posebno ili iznimno u životu Kristijana Stojanovića.

Kiki je inače uz ranije teške optužbe i presude za razne zločine izvojevao veliku pravosudnu pobjedu u postupku u kojem se teretio za likvidaciju prijatelja Ive Stipetića na Kočinjem brdu kod Klisa koncem 2010. godine.

U tom postupku koji je pravomoćno zaključen oslobađajućom presudom tek nakon tri suđenja, Kristijan Stojanović je nevin proveo nekoliko godina iza rešetaka.

No, na koncu je zahvaljujući angažmanu odvjetnika Željka Gulišije ipak oslobođen odlukom Vrhovnog suda. Na prvom suđenju je dobio 14 godina zatvora, a kasnije je oslobođen jer su dokazi bili u najmanju ruku klimavi, što je na koncu potvrdio i Vrhovni sud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 01:39