StoryEditorOCM
SplitSTANIŠIĆ U AKCIJI

Kerumov vijećnik skupio potpise za sjednicu o stanju čistoće u Splitu: ‘A Puljak nas zatrpava smiješnim sličicama...‘

Piše Split sd
2. rujna 2024. - 11:42

HGS-ov gradski vijećnik Igor Stanišić otkrio je da će danas predati potpise gradskih vijećnika sa sazivanje tematske sjednice o katastrofalnom stanju čistoće u gradu koje je skupio još u lipnju.  

image
Vojko Bašić/Cropix

- Još u lipnju sam skupio potpise gradskih vijećnika za sazivanje tematske sjednice o katastrofalnom stanju čistoće u gradu. Već tada, dok još nije bilo velikog broja turista, bilo je jasno da je grad nikad prljaviji u svojoj novijoj povijesti.

Nisam želio tada puniti medije tom temom kako ne bi naškodio turističkoj sezoni i našim sugrađanima niti sam želio da u svijet idu slike prljavog Splita. Gradonačelnik Puljak uvijek po nečem želi biti prvi. Nakon nešto više od tri godine njegovog mandata može se konstatirati da je osvojio prvo mjesto za "najšporkijeg" gradonačelnika Splita.

Drago mi je da je i kolega Matijević postupio razumno i pričekao s ovom temom da završi špica turističke sezone i što ni on kao ni ja nije htio izvrgavati ruglu svoj grad. Na kraju mandata gradonačelnika Puljka imamo ekstremno prljav grad, a istovremeno taj isti gradonačelnik nas zatrpava smiješnim sličicama projekata koji će se razvijati do 2068. godine.

Od pustih milijardi koje je nabrojao za projekte koji se nikad neće realizirati trebao bi odvojiti i koji euro za nove metle. Potpise za tematsku sjednicu predat ću danas - napisao je Stanišić. 

image

Igor Stanišić o čistoći grada

Facebook/screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 09:54