StoryEditorOCM
Splittužba za klevetu

Kerum i Ivošević danas su se sreli na Općinskom sudu: ‘Napravio mi je šok djeci. Jako zločest čovjek...‘

Piše SPLIT SD
16. srpnja 2024. - 19:07

Predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum i zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević sastali su se danas u sudnici Općinskog suda. Kerum je Ivoševića tužio za klevetu zbog teksta objavljenog Večernjem listu pod naslovom: ‘Ivošević ekskluzivno nakon potvrde optužnice: Oko glave su mi letjele šake Kerumovih batinaša‘. 

- Postupke komentiram kada se donese presuda - kratko je komentirao Ivošević koji je bio u pratnji odvjetnice Glorije Roki.

image

Bojan Ivošević 

Vojko Bašić/Cropix

Kerum, kako je navedeno u tužbi, smatra da je Ivošević imputirao da je na sumnjiv način dobio na korištenje Matejušku za vrijeme nogometnog prvenstva te da ima "batinaše" koji su mu šakama mahali oko glave. 

- Nije mi drago dolaziti na sud. Nažalost, postoje ljudi poput spomenutog gospodina koji se diraju u tuđe živote. Napravio mi je šok djeci. Imam 64 godine. Dva puta sam bio na sudu. Prvi put sa skladateljem Ninčevićem i sad s Ivoševićem. Meni se ne sudi, niti mi se ide na sud, ali je čovjek jako zločest. Ima zle misli. Njemu je standard da bude na sudu stalno. 

Tužio sam ga što mi je napravio zlo, da sam zloćudni tumor i da sam poslao batinaše da ga istuku. S tim ja nemam veze. Nije lako mojoj djeci koja su malodobna to pročitati na internetu. To je neljudski i nekorektno, ali to je njegov stil ponašanja. 

image

Željko Kerum 

Duje Klarić/Cropix

Radi se o jako lošoj osobi. Nažalost, Grad Split ima takvu osobu. On je opterećen. Ima kompleks da svima radi štetu i zlo. Što se njemu to desilo? Mislim da je on za liječničko promatranje. On me uopće ne interesira, ali što ti imaš prozivati mene i moju obitelj. 

Prošao sam u životu svašta. Radim i danas. Nikada se nisam hvatao nikog da bih ostvario neke svoje ciljeve. On je ove izjave koristio za svoj politički napredak i da bi nešto ostvario. On nije bitan, ali nažalost on je zamjenik gradonačelnika. 

Takva osoba, koja je iskompleksirana i osvetoljubiva i svima želi loše, ima mogućnost ljudima raditi štetu. To upravo i radi. To je žalosno i jadno i zato sam došao na sud. Jedanput treba to reći. Nije tema njegovo porijeklo, bitno je jesi li čovjek ili ne - kazao je Kerum novinaru Dalmatinskog portala

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 13:24