StoryEditorOCM
Splitumalo...

Kanađanka snimala splitsku plažu, pa ‘uhvatila‘ lopova koji je pokušao opljačkati: ‘Čekao je savršen trenutak, ali...‘

Piše split sd
16. kolovoza 2024. - 09:32

TikTokerici Liny Dee na profilu na društvenim mrežama objasnila je kako je uspjela zaustaviti pljačkaša da otme njezinu torbicu na splitskoj popularnoj plaži Bačvice.

Kako je Liny Dee objasnila, s obzirom na to da je imala pauzu od tri sata odlučila ju je iskoristiti za kupanje na Bačvicama.

Liny Dee je snimala plažu kada je u jednom trenutku shvatila da joj je netko pokušava ukrasti torbicu koja se nalazila u blizini nje. Odmah je viknula što je natjeralo pljačkaša da odustane od svog plana.

- Uvijek skeniram sve oko sebe jer imam troje djece i na oprezu sam. Dok snimam plažu uvijek gledam sa strane da budem sigurna da su sva djeca u blizini mene, da su stvari kraj nas... - objasnila je Dee.

Djeca su bila nekoliko metara od nje. Smatra da ju je pljačkaš promatrao neko vrijeme i čekao savršen trenutak za krađu torbice.

@linydeetarot re uploaded this video to help answer the questions some ppl had about the robbery #dayinmylife #singlemomtravel #croatia #videos #robbed ♬ original sound - Liny Dee
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 01:06