StoryEditorOCM
Splitmora na štake

Ivica Puljak nakon operacije stigao doma, pun je hvale za osoblje KBC-a Split: ‘Imao sam vrlo lijep tretman...‘

Piše SPLIT SD
3. lipnja 2024. - 08:02

Tri tjedna nakon operacije koljena i početka oporavka u bolnici, stigao sam doma na kućnu njegu i nastavak oporavka. Zahvaljujem osoblju Kliničkog bolničkog centra Split, od liječnika preko fizijatara, sestara i pomoćnika do spremačica i osoblja kuhinje na vrlo lijepom tretmanu.

Napisao je to jučer na Facebooku splitski gradonačelnik Ivica Puljak uz fotografiju ortopedskih pomagala kojima se mora služiti još neko vrijeme. Podsjetimo, gradonačelnik se ozlijedio na izletu, te tzavršio u KBC-u Split.

Gradonačelnik je napisao i kako je tijekom boravka u bolnici održavao sastanke preko video veze, a procese u Banovini smo već dovoljno digitalizirali tako da su tekli bez prekida.

- Naravno, ne može se nadomjestiti direktan kontakt s kolegama, ali moderna tehnologija danas omogućava kontakte i rad na daljinu.

Prema naputku liječnika sljedeće dane ću provesti na kućnoj njezi, te i dalje raditi na daljinu. Sutra je na redu sjednica Gradskog vijeća, gdje ću održati prezentaciju o statusu strateških projekata preko video veze, a ostali dio sjednice će preuzeti zamjenici.

Nadam se brzom povratku u Banovinu i svim drugim obavezama koje se ne mogu obavljati na daljinu i u digitalnom svijetu - poručio je gradonačelnik, a nakon njegove objave mnogi su mu poželjeli brz oporavak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 04:21