StoryEditorOCM
SplitRACE FOR THE CURE

Ivan Rakitić sve poziva na poseban događaj u Splitu: ‘Ajmo u nedjelju svi na Rivu!‘

Piše split sd
4. listopada 2024. - 09:04

Veliki broj ambasadora i ambasadorica i ove godine podržava humanitarnu utrku "Race for the Cure", koja je već godinama prepoznata kao jedan od glavnih događaja u Hrvatskoj tijekom listopada. Ovaj mjesec ružičaste boje posvećen je borbi protiv raka dojke u sklopu kojeg se organiziraju brojni javnozdravstveni događaji sve kako bi se podigla svijest o važnosti ranog otkrivanja te redovitih preventivnih pregleda.

Ove godine utrku su podržali, glumice Ecija Ojdanić, Nives Ivanković i Ana Gruica Uglešić, pisac i kolumnist Bruno Šimleša, redatelj Ivan Leo Lemo, predsjednik Uprave Telemach Hrvatska Adrian Ježina, urednica i voditeljica središnjeg Dnevnika HRT-a Nika Marjanović Zulim, pjevači Luka Nižetić, Izabela Martinović, Marko Pecotić Peco i Silvia, HRT-ovi voditelji Mirta Šurjak i Šime Kovačević, voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić, dizajnerica Monika Sablić, influenserica Sonja Dvornik, fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan i brojni drugi.

Među ambasadorima važno mjesto ima i HNK Hajduk Split, a svojom podrškom se priključio i jedan od igrača, Ivan Rakitić, koji je sve pozvao na utrku u nedjelju.

- Pozivam vas sve na utrku za borbu protiv raka dojke u nedjelju, 6. listopada u 11 sati na Rivi - da budemo svi skupa, rekao je Rakitić.

Još uvijek se možete registrirati na www.raceforthecure.eu i dati podršu osobama koje se liječe od karcinoma dojke.

Vidimo se ovu nedjelju u 11 sati na Rivi, poručuju organizatori.

image

Ivan Rakitić sve poziva na Rivu

Cropix/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 09:07