StoryEditorOCM
SplitASTRONOMSKI IZNOSI

‘Poludio‘ na cijene smještaja za ‘Ultru‘, pogledajte za što su mu tražili 2000 eura za dvije noći! ‘A brate mili...‘

Piše Vijesti SD
10. srpnja 2024. - 17:08

Hrvatski influencer Grigor Baždar, koji stoji iza TikTok profila i.am.grigor, objavio je zanimljiv video u kojem se osvrnuo na cijene noćenja u Splitu za vrijeme glazbenog festivala "Ultra Europe 2024."

Ovaj ljubitelj elektronske glazbe iz Zagreba odmah na početku svog osvrta je otkrio kako ove godine cijene smještaja u Splitu za njega neće predstavljati problem jer mu je prijatelj riješio problem smještaja. No, iz znatiželje je pogledao ponudu smještaja i još važnije cijene istih. Imao je što za vidjeti...

- Ovaj vikend je Ultra i ja idem sa svojim frendovima. No, imao sam sreću da nam je jedan od njih sredio smještaj, ali mene je to potaklo na razmišljanje. Bože, koliko u Splitu košta smještaj na taj udarni vikend u godini? Dva noćenja, nas smo trojica, pa što mislite koliko bi jedan takav apartman mogao koštati? sigurno ste pogriješili - započeo je Baždar.

Smještaj za dvije noći kojeg je u širokoj ponudi Grigor Baždar pronašao koštao bi čak 1960 eura!

image
TikTok/Screenshot

- Sad si vjerojatno mislite kakav si ti to apartman našao. Ali zapravo se radi o ispodprosječnom apartmanu. Ne želim biti jedan od onih koji se žale na skupe cijene na Jadranu, ali brate mili ovo je stvarno malo pretjerano - nastavio je. 

- Sljedeći apartman koštao bi 800 eura za dva noćenja. To za četiri osobe i nije tako strašno. Ali za četiristo euro po noći očekivao bih nešto više, doručak ili pogled s morem, ali ništa od toga...

Poanta ovog videa je da sam ja ekstremno zahvalan svojem prijatelju što nam je riješio smještaj jer kad vidim koliko bi me "daleko" dovela moja lova, odustao bih od Ultre - zaključio je Baždar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 17:58