StoryEditorOCM
Splitviše od 200. izvedbi

Ecija Ojdanić stiže u kvart u kojem je odrastala! Ulaz na hit predstavu ‘Vla, Vla, Vlajland‘ je potpuno besplatan

Piše Split SD
10. rujna 2024. - 14:02

Mertojačko kulturno ljeto nastavlja svoje kazališno putovanje u mertojačkom amfiteatru - krugu dana 11. rujna 2024.god. (srijeda) u 20,00 sati predstavom "Vla, Vla, Vlajland".

Riječ je o jednoj arhetipskoj Vlajni koju izvodi glumica Ecija Ojdanić, koja se hrabro bori protiv stečenih predrasuda, suočavajući se s pogrešnim odgojem i nasilnim tradicijama. Vrsna glumica Ojdanić odrasla je na Mertojaku, a predstava je osvojila srca publike diljem Hrvatske i šire te je nagrađivana kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Postala je jedna od najigranijih tijekom pandemijskog razdoblja, s više od 80 uspješnih izvedbi u to vrijeme te je zbog velikog interesa u nekim mjestima igrala po dva i više puta, a ove je godine obilježila i svoju svečanu 200. izvedbu. Ulaz je naravno besplatan.

Za izjavu smo pitali i samu Eciju Ojdanić koja je poručila; "Ovo je sretan tjedan za mene, imam pet predstava u Dalmaciji, a lijepo je kad se vlajina vrati u Dalmaciju. Igrat ću moju omiljenu predstavu cabaret " Vla, Vla Vlajland", a posebno me raduje što ću ga na poziv Vijeća kotara Mertojak igrati na krugu - amfiteatru moga Mertojaka, na ulicama i trgovima gdje sam odrasla."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 14:01