StoryEditorOCM
Splitsramotno

Drama na splitskom kolodvoru: ‘Tri sata nam je kasnio autobus, zatvorili su vrata pred nosom 30 ljudi!‘

Piše M. Bu.
3. kolovoza 2024. - 19:34

Šta ćeš prije, to ćeš kasnije. Nisu bili ludi naši stari.

Da je tako uvjerio se i naš čitatelj koji je, logično, zaključio kako bi mu zgodnije do Sinja bilo doći javnim prijevozom, nego li osobnim vozilom. Mislio je kako će tako zaobići gužve, nerviranje zbog nedostatka parkirališnog mjesta i doći na odredište kao gospodin čovjek.

Ali, avaj!

- Ovo je priča o tome kako smo četiri sata putovali, a tri sata čekali autobus za Sinj na dan održavanja Čoje. Autoprijevoznik Promet Makarska u 14, pa potom i u 16 sati otkazuje autobusne linije za Sinj. U 17 sati dolazi vozač zatvara vrata pred 20 do 30 potencijalnih putnika i kaže da idući autobus sa Sinj ide tek u 17:30 na što se okupljeni bune, jer na izuzetno visokim temperaturama ni stariji ni mlađi nisu voljni čekati, nakon što su dobili informaciju na info pultu da će autobus sa Splitskog kolodvora krenuti u 17 sati - prepričava nam čitatelj.

- Vozač je smirio buku i zove nadležne. "Skupit će vas skradinski, on vozi staron ceston", tako nam je kazao. Skradinski dolazi, ali kasni i zbog prevelike gužve kreće tek u 17:20! Pitamo se, u kojem smjeru turizam u Sinju ide? Može li se razvijati ako je pristup gradu nemoguć? Mi smo se do Splita vozili 4 sata kako bi se zatim prebacili za Sinj međutim odlučujemo ostati u Splitu. Sinju dižemo pozdrav kako sada tako vjerojatno i ubuduće, jer ovu neugodnost ne bismo ponovili - pojadao nam se ogorčeni gospodin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 04:00