StoryEditorOCM
Splitšef kbc-a split

Dr. Dolić: Neće svaki liječnik moći privatno raditi! Thompsonov koncert? Nisam bio, nisam tamo pregovarao s ministrom

Piše Ivica Marković
24. rujna 2024. - 18:31
Učinit ću sve kako bismo zaustavili odljev mozgova iz KBC-a Split i vratili što više medicinskih sestara i liječnika koji su u prijašnjem razdoblju otišli, ističe dr. Krešimir DolićCropix

Novo ravnateljstvo KBC-a Split kojemu sam ja na čelu učinit će sve što je u njegovoj moći kako bi se što više medicinskih sestara i liječnika, koji su u prijašnjem razdoblju otišli iz splitske bolnice, vratilo natrag.

I to će biti jedan od načina "borbe" kako bismo na rad u bolnicu privukli što više stručnog kadra i kako bismo spriječili daljnji odlazak. Odlazak visokostručnog kadra jedan je globalni problem i nije on samo prisutan u KBC-u Split.

No, ponavljam, učinit ćemo sve kako bismo zaustavili odljev mozgova – rekao nam je izv. prof. dr. sc. Krešimir Dolić, novi, deseti ravnatelj KBC-a Split, kojemu je četverogodišnji mandat započeo 23. rujna ove godine.

O planovima, projektima i svemu onome što splitski KBC očekuje u prestojećemu četverogodišnjem mandatu, ravnatelj Dolić odlučio je ekskluzivno progovoriti za "Slobodnu Dalmaciju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 22:45