Ovo je jedan od onih tekstova od kojeg bi vam mogle narasti zazubice. A ako se ubrajate među one koji iskustvo kuhanja žele učiniti ne samo lakšim i uspješnijim, već i uzbudljivijim, mogao bi vas navesti i na promišljanje o otvaranju novim mogućnostima.
U splitskom ˝Miele experience centru" 28-og. travnja, kroz kulinarsku radionicu sa chefom Damirom Tomljanovićem, predstavljena je linija kuhinjskih aparata ovog njemačkog 120-godišnjaka koji je na tržište davno izašao s aparatom za izradu maslaca. Ne čudi stoga što je ovaj chef, šire prepoznat kao član žirija u MasterChef serijala, za predjelo pripremio upravo domaće maslo, začinjeno tek solju i sezonskim medvjeđim lukom, a posluženo uz svježa peciva i kratku lekciju o važnosti korištenja sezonskih, lokalnih namirnica i načinu pr...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....