StoryEditorOCM
SplitVEĆ SU POČELI...

Čitatelj šokiran ponašanjem i parkiranjem kampista u Splitu: ‘Ne bi me čudilo ni da noćas ispuste fekalije na cestu...‘

Piše Frano Kiso
30. svibnja 2024. - 19:27

Kako se nam se bliži ljetna turistička sezona, tako u grad pod Marjanom pristiže sve veći broj stranih gostiju, od kojih su neki potegnuli iz dalekih krajeva Europe sa svojim kamperima.

Kao i svake godine, tako ćemo se vjerojatno i ove naslušati i nagledati prizora parkiranih kamp kućica usred grada i na nedozvoljenim mjestima koja nisu predviđena za kamping turiste. Sa sličnom pričom nam se javio jedan čitatelj zgrožen gdje su se utaborili kampisti u centru Splita.

image
Čitatelj

- Vlasnici kampera koriste sve moguće opcije kako ne bi otišli u kamp koji je predviđen za njihova vozila i platili ono što bi svugdje u svijetu platili. Gospođa koja je pretpostavljam žena vozača ili sama vozačica, iznosi otpad i baca ga u sklopu smeća koje se nalazi u Sparovoj trgovini preko puta splitske bolnice - prepričava nam čitatelj prilažući fotografije prizora kojeg je zabilježio.

image

Gospođa u trgovini prazni otpad iz kamera

Čitatelj

- Parkirali su i stoje na mjestu na kojem ne bi smjeli noćiti. Ne bi me čudilo ni da pod okriljem noći dok ih nitko ne gleda ispuste fekalije na cestu, a u jutarnje sate će promijeniti štaciju i sutra sve nanovo. Pozovite komunalne redare na akciju - apelira ogorčeno.

image

kamp parking

Čitatelj
image
Čitatelj
image
Čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 15:26