StoryEditorOCM
Splitprimopredaja smjene

Čitatelj ostao zabezeknut: ‘Kriminalno! Usred dana ne radi blagajna na splitskom kolodvoru! Čija je ovo odgovornost?‘

Piše Petra Klarić
17. srpnja 2024. - 15:36

Ljutiti čitatelj nam je u srijedu javio da je na Željezničkom kolodvoru u Splitu usred dana zatvorena prodaja karata. Obratili smo se Hrvatskim željeznicama i saznali o čemu se radi, a na kraju je ispalo da je čitatelj na kolodvor došao baš u trenutku primopredaje smjene.

- Ovo je kriminalno, usred turističke sezone u Splitu je usred dana zatvorena prodaja karata na Željezničkom kolodvoru. U zgradi kolodvora je 35 stupnjeva Celzijusa. Može li se nekoga pozvati na odgovornost?! - napisao nam je čitatelj i priložio fotografiju kao dokaz.

image

"Primopredaja"

Čitatelj/Slobodna Dalmacija

Oko cijele situacije odmah smo kontaktirali upravu Hrvatskih željeznica, koja nam je navode čitatelja demantirala i rekla da blagajna ipak radi.

- Blagajna u kolodvoru Split radi. Na fotografiji koju je Vaš/a čitatelj/ica snimio/la, a koju ste nam poslali u privitku, istaknuto je da je u tijeku primopredaja smjene (radi se o primopredaji između jutarnje i poslijepodnevne smjene). Osim na blagajni, putnici mogu kupiti karte i online, a u slučajevima kada blagajna ne radi karte mogu kupiti u vlaku bez naplate dodatne naknade - odgovorili su nam.

Dakle, blagajna na splitskom kolodvoru ipak radi. Ako iz nekog razloga karte ne možete kupiti na kolodvoru, one su vam uvijek dostupne na internetu, a u iznimnim slučajevima možete ih nabaviti i u vlaku.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 17:14