StoryEditorOCM
Splitu čemu je problem?!

Čitamo i ne vjerujemo: žena ide u Split na magnetsku, pa moli za pomoć - njeno pitanje zbunilo nas je: ‘Nisam tuta tip!‘

Piše M. Dr.
24. siječnja 2024. - 22:45

Pitanje koje je jedna žena postavila u grupi ‘Mame Splitsko-dalmatinske županije‘ malo nas je zbunilo, s obzirom da je riječ o ozbiljnom pregledu u bolnici na koji se, barem u splitskoj bolnici, čeka - godinama.

Gospođa ili gospođica ima dakle zakazan pregled, pitanje je koliko je na njega i čekala, a njoj je problem u svemu tome što će ona - odjenuti. Ali to nije sve, napisala je kako nije ‘tuta tip‘. Zato joj se i nametnuo ‘problem‘.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

- Pozdrav žene. Pitanje, što je adekvatno obuć za magnetsku rezonancu? Na uputama piše udobno, a ja nisam tuta tip. Ili se tamo kod njih presvučeš. Zaboravila pitat  - objavila je.

Osim što su je savjetovali da ne smije imati ništa metalno na sebi, dio da nije ‘tuta tip‘ nisu odveć komentirali.

- Pa imate neke tajice i majicu, nista metala ne smije biti.

- Išla sam u tajicama da nema metala, i pamučnoj majici. Tamo sam ostala u potkošulji bez grudnjaka i tajicama i čarapama.

- Bila sam u magnetu 45 minuta, 3 segmenta su snimana od puta... tajice su bile odličan izbor.

- Normalno se obucite, kad dođete tamo oni će vam reć što ćete uklonit ... obično to bude grudnjak i ako imate hlače s botunima onda se spuste koliko je potrebno ... jučer sam bila.

- Haljinicu, gege, majicu najobičniju, ja isto nikako tuta tip.

Eto drage djevojke i žene, ako niste od tuta, što je po nama i dalje totalno čudno, jer valjda je komodnost i jednostavnost ovdje najbitnija, tajice će vam biti - dostojna zamjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 16:38