StoryEditorOCM
Splitsvjetski dan sporta

Bravo, ekipa! Ovaj splitski kvart je za vikend bio najzabavnije misto u gradu; skakalo se u vrići, igralo graničara...

Piše SPLIT SD
27. svibnja 2024. - 18:37

Veselo je bilo ovog vikenda na Sućidru u povodu obilježavanja Svjetskog dana sporta. Roditelji i djelatnici OŠ Sućidar u suradnji s udrugama "Dišpet" i "Za našu dicu i sriću na licu" te Kineziološkim fakultetom u Splitu organizirali su i ove godine manifestaciju "Sućidarska dica u sportu - Dišpet izdanje" koja se održala na školskom igralištu.

Bilo je svega, skakalo se u vreći, potezalo konop, igralo graničara, bilo je i natjecanje u snazi, a nije manjkalo ni plesa, sve to uz pregršt zabave i smijeha.

image

Vesela subota na Sućidru

Facebook Za Našu Dicu I Sriću Na Licu/

Ekipa sa Sućidra se i počastila, a nije nedostajalo ni nagrada na čemu su zahvalni brojnim sponzorima. Na jednom mjestu se okupila šira zajednica uz jedan zajednički cilj - pružiti djeci igru i zabavu. Definitivno su u tome uspjeli.

Najzaslužniji su vrijedni roditelji učenika OŠ Sućidar koji su svojim susjedima iz kvarta životno okruženje pretvorili u radosniji i veseliji predio grada.

image
Facebook Za Našu Dicu I Sriću Na Licu/
image

Vesela subota na Sućidru

Facebook Za Našu Dicu I Sriću Na Licu/

Da bi to postigli, u pomoć su im stigli Gradski kotar Sućidar, Župa svetog Andrije Split i CAF-Europski institut za talente, obrazovanje, istraživanje i razvoj bez kojih ništa od zabave ne bi bilo, a pogotovo ne bi mogli izvesti to na tako kvalitetnoj razini. 

Također, jedan od nositelja zabave je bio Klaun Šarenko.

Ipak, najveće zahvale upućene su djeci koja su došla i sa sobom ponijela ono što se od njih jedino i tražili, a to je dobra volja. 

Bravo za sve stanovnike Sućidra!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 18:19