StoryEditorOCM
Obaladi će im duša?!

Zadranin preneražen iskustvom na Makarskoj rivijeri: ‘Unajmili smo pedalinu, a onda doživjeli šok... I nismo prvi!‘

Piše S. Ša.
30. srpnja 2024. - 10:15

U našu redakciju javio se čitatelj koji je doživio neugodnu situaciju tijekom odmora u mjestu Gradac.

- Iz Zadra sam otišao u posjet prijatelju u Gradac. Na plaži smo iznajmili pedalinu kod jednog starijeg čovjeka. No, ono što nam se nakon toga dogodilo spada u rubriku "vjerovali ili ne". Kada smo se udaljili oko 100 metara od obale, pedalina je - potonula. U tom trenutku jako smo se prepali jer smo zamalo zapeli u njoj.

- Kada smo otplivali do obale, doznali smo da je to bila već treća pedalina koju je iznajmljivao taj isti čovjek, a koja je potonula ovog ljeta. Prolaznici su nam kasnije ispričali da se ista situacija dogodila jednoj ženi. Bila je 300 metara od kopna kada je njena pedalina počela tonuti, a ona nije znala dobro plivati. Ne mogu ni zamisliti kako je tek njoj bilo u toj situaciji.

- Ovo sam htio podijeliti s javnosti kako bi upozorio na opasnost i stao na kraj praksi iznajmljivanja neispravnih pedalina starih tridesetak godina. Netko zarađuje i bogati se na starim i neispravnim pedalinama koje tonu tijekom vožnje, zbog čega ljudi prestrašeni plivaju nazad prema kopnu, a netko može nastradati - kaže naš sugovornik.

image

Potonula pedalina na plaži u Gradcu

Snimio čitatelj
image

Potonula pedalina na plaži u Gradcu

Snimio čitatelj
image

Potonula pedalina na plaži u Gradcu

Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 15:22