StoryEditorOCM
ObalaRUJANSKI FESTIVAL

Za vikend u Makarsku na ‘Modro i zeleno‘: Dodjela nagrade Milan Mladenović, stižu Pips, Chips & Videoclips, M.O.R.T...

Piše Dijana Turić
17. rujna 2024. - 18:22
Na festivalu u Makarskoj nastupe će imati Pips, Chips & Videoclips, Jonathan bend, M.O.R.T. i LjubičiceJakov Prkić/Cropix

Makarska je grad koji je uvijek živio u ritmu mora i glazbe pa će se tako i od 20. do 21. rujna održati festival ‘‘Modro i Zeleno‘‘.

Svečanost povodom dodjele nagrade Milan Mladenović 2024., koja je simbol inovacije i umjetničkog izraza mlađih stvaratelja iz regije, bit će centralni dio festivala, ali jednako važna kao i tribina, izložbeni i koncertni programi ove dvodnevne manifestacije.

U petak 20. rujna, festival započinje otvaranjem izložbe ispred dvorane Arte ‘‘Kao da je bilo nekad‘‘, kao i tribinom ‘‘Nepristajanje ili kako je Ekatarina Velika postala veliki bend‘‘.

Večernji program prvog dana ovogodišnjeg festivala ‘‘Modro i Zeleno‘‘ održat će se na Kačićevom trgu gdje će publiku na glazbeno putovanje povesti Pips, Chips & Videoclips.

Zagrebačkim ambasadorima alternativne glazbe će se na bini pridružiti riječki Jonathan bend koji svojim energičnim nastupima duže vremena rastura glazbenu, a posebno festivalsku scenu.

Drugog dana festivala nastupit će sinjski M.O.R.T. i Ljubičice, prošlogodišnji dobitnici nagrade Milan Mladenović.

image

S prošlogodišnjeg nastupa Hiljsona Mendele

Ivo Ravlić/Cropix
image

Publika se rado odaziva makarskom festivalu

Ivo Ravlić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 18:23