StoryEditorOCM
ObalaBESKRAJNA BUDALA

VIDEO Vozač iz Beograda provocirao po Kaštelima, pokazivanje tri prsta nije mu bilo dosta, pogledajte što je napravio!?

Piše Split SD
30. kolovoza 2024. - 12:45

Provokatora i budala bilo je od pamtivijeka, bit će ih, valjda, i do kraja svijeta.

"Udaranje" na nacionalne osjećaje bilo kojeg naroda ili skupine izaziva bijes, a posebice kada su u pitanju sporni simboli i friške hrvatske (ratne) rane.

Upravo takvim strastima podlegao je vozač Range Rovera, beogradskih registracijskih oznaka, koji je tijekom vožnje starom Kaštelanskom cestom u središtu Lukšića pokazivao notorna tri prsta kroz prozor automobila.

image
Privatni album
image
Privatni album

Tu nije stao, nego je, krećući se prema zapadu, odnosno prema Kaštel Starom, namjerno ulazio u suprotan vozni trak i ugrožavao ostale sudionike u prometu, uporno provocirajući lijevom rukom.

Bez obzira na mladost ili starost-ludost, vozač srbijanskog automobila pokazao je dvostruko nepoštivanje sredine u koju je došao, kako ono ljudsko, tako i sigurnosno.

Kada bi takav provokator i(li) budala znao da u Kaštelima žive i stanovnici pravoslavne vjere, u mirnom suživotu s Hrvatima već duže od stoljeća, možda mu ovakav potez ne bi pao na pamet.

image
Privatni album
image
Privatni album

Štoviše, među hrvatskim braniteljima iz grada podno Kozjaka, ne manje bitno u kontekstu cijele priče, bili su i građani pravoslavne vjere, od kojih su neki i položili život za slobodnu Hrvatsku, boreći se rame uz rame sa svojim suborcima upravo protiv onih koji su po Hrvatskoj i BiH četovali s podignuta tri prsta u zraku.

Pametnome dovoljno...

U nastavku pogledajte snimku koja je uznemirila građane:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:59