StoryEditorOCM
ObalaJUTARNJI PREPAD

Težak napad usred Šibenika: dostavljača pretukla dvojica mladih navijača jer je nosio Hajdukovu majicu!? U bolnici je

Piše Dalmacija SD
23. kolovoza 2023. - 09:25

Nasilju povezanom s navijačima sportskih klubova i pretežnom mladim osobama željnima potpuno neprihvatljive generacijske "samopromocije" očito nema kraja.

Najnoviji napad dogodio se jutros, oko 7.30 sati, u središtu Šibenika, ispred prodavaonice trgovačkog lanca "Studenac" u Ulici kralja Tomislava, popularnoj Kalelargi. Kako neslužbeno doznajemo, na 58-godišnjeg radnika tvrtke "Atlantic trade" koji je u tom trenutku obavljao dostavu proizvoda u dućan, nasrnula su dvojica mladića.

Povod njihova sumanutog čina bila je, ispostavilo se, odjeća koju je nosio nesretni dostavljač. Naime, to je bila bijela majica s likom Miše Kovača, koja je dio službenih Hajdukovih suvenira. Momci su nasrnuli na radnika, skinuli mu i iskidali majicu, a zatim su ga napali i ozlijedili lancem koji je bio povodac psa kojeg su vodili.

Jesu li napadači ujedno i članovi šibenske navijačke skupine Funcuti, koja, blago rečeno, ne njeguje prijateljske odnose sa splitskom Torcidom, ili su samo "usijane glave" okružene takvim miljeom, najmanje je bitno. Da ni ne spominjemo notornu činjenicu da je Mišo Kovač rođeni Šibenčanin koji je io i ostao vjeran svom gradu.

Ozlijeđeni čovjek prevezen je u šibensku bolnicu gdje mu se pruža medicinska pomoć, a kako doznajemo, u tijeku je policijski očevid na mjestu napada. Policajcima bi mogle pomoći nadzorne kamere koje su postavljene oko prodavaonice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. srpanj 2024 08:23