StoryEditorOCM
Obalamakarska vozačica

Sigurno nije očekivala ovakav epilog; u redovnoj kontroli je zaustavila policija, našla joj ‘travu‘, onda je krenulo...

Piše Županija SD
24. listopada 2024. - 22:52

Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, državljaninom BiH provedenim zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

- Naime, 23. listopada na makarskom području od njega je oduzeto ukupno 80,1 gram droge marihuane koju je dragovoljno predao policijskim službenicima. Tijekom istraživanja, utvrđena je i sumnja da je jednoj osobi prodao marihuanu. Po završetku kriminalističkog istraživanja, 21-godišnjak će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku - navode u policiji.

image
Nikša Stipaničev/Ilustracija/Cropix

Također, izvještavaju kako su u utorak, 22. listopada oko 20 sati, policijski službenici Policijske postaje Makarska tijekom redovne kontrole prometa zaustavili osobno vozilo na kolniku Dubrovačke ulice.

- Utvrđeno je da vozačica recidivist u počinjenju težih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Kod nje je pronađena marihuana, dok se odbila podvrgnuti testiranju na prisutnost droga u organizmu.

image
Shutterstock

Nakon kriminalističkog istraživanje protiv nje je podnesen optužni prijedlog u kojem je policija zatražila zadržavanje i izricanje kazne zatvora.

Jučer je privedena na nadležni Općinski prekršajni sud u Makarskoj, gdje joj je izrečena određeno zadržavanja u trajanju od 8 dana, novčana kazna od 800 eura, kazna zatvora od 10 dana te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 6 mjeseci - otkrili su nam u policiji epilog je ovog slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2024 22:53