StoryEditorOCM
ObalaBLIZU TROGIRA

Na Čiovu se prodaje kuća s četiri stana i to prvi red do mora. A cijena? Mogli bi se iznenaditi... Evo svih detalja

Piše ŽUPANIJA SD
16. srpnja 2024. - 11:28

Kažu da je teško naći slobodnu i kvalitetnu nekretninu u Dalmaciji koja je ‘prvi red do mora‘. No, ‘pojavila‘ se jedna na Čiovu.

Pa u oglasu na Njuškalu stoji:

- Prekrasna samostojeća kuća prvi red do mora i samo nekoliko koraka od kristalno čistog mora. Nekretnina sadrži 4 zasebna stana koji imaju zasebne ulaze i dodatne unutarnje stepenice. U prizemlju se nalazi glavni ulaz s unutarnjim stepenicama i direktan pristup zasebnom dvosobnom stanu u prizemlju te pristup stanovima na katu.

image

N j

Apartman u prizemlju ima svoju terasu s direktnim pogledom na plažu. Sa stražnje strane imanja nalazi se odvojeni jednosobni stan s vlastitim privatnim ulazom i privatnom terasom. Na katu se mogu naći i dva dodatna apartmana - oba s izravnim pristupom glavnom balkonu s kojeg se pruža prekrasan pogled na more.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

S balkona na katu pruža se jedinstven pogled na cijelu obalu, kao i prostor za odmor i druženje. Jedan apartman na katu ima dvije spavaće sobe, kupaonicu i prostrani dnevni boravak, blagovaonicu. Dodatni apartman ima dnevni boravak i kuhinju otvorenog plana s posebno velikom spavaćom sobom koja daje izravan pristup balkonu okrenutom prema prednjoj strani.

Tu je i sigurna zaključana garaža s dodatnim parkirnim mjestima za još tri automobila. Ova kuća se nalazi na parceli od 400 m2 i sastoji se od 2 etaže, s ukupno 258 m2 stambene površine. Kuća je u odličnom stanju, klimatizirana u cijelosti i savršena je kao obiteljska kuća, ulaganje u turizam ili oboje - živite u jednom stanu, a ostale iznajmljujte za dodatnu zaradu - navode se u opisu, uz navođenje cijene od 890 tisuća eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 02:08