StoryEditorOCM
Obalanervoza u kaštelima

Junak na junaka. Pobješnjeli biciklist uhvatio vozača automobila za vrat i počeo ga tući... Nije ni ovaj bio nevinašce

Piše split sd
26. rujna 2024. - 14:03

U utorak, 24. rujna 2024.godine vozač bicikla, koji je bio stava da je zbog ponašanja vozača osobnog vozila bila ugrožena njegova sigurnost u prometu, fizički i verbalno je istog napao, javljaju iz PU SD.

Utvrđeno je da je biciklist na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir, tako da je zbog nesuglasica u prometu došao do vozača osobnog vozila, kroz otvoreni prozor vozačevih vrata fizički napao uhvativši ga rukama za vrat te ga više puta udara šakama po glavi i tijelu. Nakon dovršenog istraživanja odveden je na općinski prekršajni sud.

U odnosu na vozača osobnog vozila koji je do sada više puta prekršajno sankcioniran, a posljednji put u srpnju 2024.godine utvrđeno je da je upravljao osobnim vozilom nakon što mu je rješenjem ukinuta i oduzeta vozačka dozvola zbog prikupljenih negativnih bodova na vrijeme od dvije godine, s trajanjem do 13. 9. 2026. godine, a prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Nakon dovršenog istraživanja odveden je na općinski prekršajni sud.

Sud je presudio da je kriv, osudio ga na kaznu zatvora od 30 dana uz primjenu uvjetne osude na šest mjeseci, a izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 14:04