StoryEditorOCM
ObalaU Kaštelima

Je li ovo rekorder? Policija mu usred dana utvrdila barem pet prekršaja i kaznenih djela, vozio je ukradeni automobil

Piše ŽUPANIJA SD
23. listopada 2024. - 23:49

Na podruju Kaštela policijski službenici Postaje prometne policije Split u utorak su zaustavili vozilo kojim je upravljao 47-godišnjak. Osim što je naseljenim područjem vozio brzinom od 95 kilometara na sat, utvrđeno je da mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola, odbio je test na droge, registarska oznaka na vozilu nije izdana za to vozilo, a kasnije je utvrđeno i da je vozilo ukradeno. 

- Utvrđeno je da upravlja vozilom na kojem je bila istaknuta registarska pločica koja nije izdana za to vozilo na prednjoj strani, te bez istaknute registarske pločice na zadnjoj strani vozila. Daljnjim provjerama utvrđeno je da upravlja vozilom nakon izvršenosti rješenja temeljem kojeg mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola do prosinca 2025.godine zbog prikupljenih 12 negativnih bodova, a prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje vozilo.

Također, daljnjim provjerama utvrđeno je da je za vozilom raspisana potraga jer je otuđeno na području PU šibensko- kninske.

Vozilo je privremeno oduzeto, muškarac je uhićen i doveden u postaju i nad njim će biti provedeno istraživanje vezano uz prometne prekršaje. Također nad muškarcem će se provesti kriminalističko istraživane zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela - kažu iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 23:51