StoryEditorOCM
ObalaKRV POSVUDA

Horor scene u solinskoj vili: ‘Kuća je bila demolirana, oni su se mazali krvlju i ljubili. Od šoka sam počeo povraćati‘

Piše Vijesti SD
23. lipnja 2024. - 13:31

Policijski službenici u petak su se u Solinu susreli s uznemirujućim slučajem. Naime, u jednom objektu za iznajmljivanje u Držićevoj ulici u Solinu došlo je do ozljeđivanja stranih turista koji su boravili u iznajmljenoj kući. 

- U petak oko 7 sati i 30 minuta u Solinu, u Držićevoj ulici, zaprimljena je dojava kako se ispred kuće za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana od kojih jedan ima ozljedu glave. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je osoba (državljanin Velike Britanije) u padu udarila glavom, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi, ista je ponovno prokrvarila. Ozlijeđeni je prevezen na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu - rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Šokantne scene tragova krvi po cijelom apartmanu pronašao je vlasnik kuće Ivan Japirko.

- Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli jučer, sinoć su izašli vanka u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sati. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo. Kada sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan momak je bio skroz gol, drugi u donjim gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa - izjavio je vlasnik kuće Ivan Japirko za Dalmacija Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 14:24