StoryEditorOCM
Obalaradovi u tijeku

Dio Čiova ostao bez struje na jedan od najvrućih dana u godini. Mještani ogorčeni: ‘Ulazimo u podrume da se rashladimo!‘

Piše S. Ša.
18. srpnja 2024. - 16:22

Stanovnici na području Čiova su nam se požalili kako danas od podne i pol nemaju struje, što po ovim velikim vrućinama sigurno nije nimalo ugodno, a može biti opasno i za zdravlje.

Odmah smo kontaktirali "Elektrodalmaciju" kako bi saznali o čemu se radi i kad će se struja vratiti u brojna kućanstva na poluotoku.

- Došlo je do ispada dalekovoda i radovi na popravljanju su u tijeku - otkrili su nam bez previše drugih detalja.

Kada bi se struja mogla vratiti još uvijek ne znamo, a informaciju ćemo objaviti čim je dobijemo.

- Ovo je ludnica, satima smo bez struje! Ulazimo u podrume da se rashladimo. Poludjeli smo - javljaju nam mještani koji su imali nesreću da ostanu bez napona i klima uređaja na jedan od najvrućih dana u godini.

Valja napomenuti i da su apartmani u punom pogonu, pa ovo sasvim sigurno ne ostavlja dobar dojam kada su u pitanju gosti koji su primorani izdržavati nesnosne vrućine bez ikakvog izvora hlađenja.

- Djelatnici HEP-a pokušavaju za dio Slatina, Arbanije i Mastrinke uspostaviti napajanje iz drugog voda - vodnog polja Čiovo 3 - izvjestio je Gradski radio Trogir na svojoj Facebook stranici.

USKORO OPŠIRNIJE...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. kolovoz 2024 22:05